""

Inzamelen oud papier

Oud papier en karton kunt u wegbrengen naar het inzamelpunt bij de milieustraat of bij verschillende milieuparken en verenigingen.

In samenwerking met verenigingen wordt oud papier en karton ook eenmaal per maand per wijk ingezameld. Dit wordt door vrijwilligers van deze verenigingen gedaan. Daarom gebeurt dit in de avonduren.

Waar en wanneer wordt oud papier opgehaald?

Ophaalschema oud papier en karton per wijk

  • Vogelbuurt (behalve flats Merellaan), Burgemeesterswijk, Weverskade, Elysium, Kapelpolder, Balkon, ’t Hoofd en in het buitengebied (Vlaardingsedijk en Zuidbuurt): op de eerste dinsdag van de maand door Gereformeerde Kerk Het Kompas.
  • Vertowijk, Componistenbuurt en flats Merellaan: op de laatste dinsdag van de maand door Klein Recycling.
  • Dalenbuurt (Weverskade en bloemenstraten), Wilgenrijk, Sluispolder West en de binnenstad: op de tweede dinsdag van de maand door korfbalvereniging CKC Maassluis.
  • Steendijkpolder Noord en Zuid: op de tweede woensdag van de maand door De Schans/Groote Kerk.
  • Sluispolder Oost: op de tweede vrijdag van de maand door OPA de Ark/Iona.

Klaarzetten vanaf 17.30 uur

U kunt het oud papier en karton gebundeld of in dozen op de gebruikelijke aanbiedplaatsen voor afval aanbieden. Dit kan vanaf 17.30 uur op de ophaaldag. Het oud papier wordt tussen 18.00 en 20.30 uur opgehaald.

Zwaluwstraat

Bewoners van het appartementengebouw Zwaluwstraat kunnen met een afvalpas gebruikmaken van het milieu-eiland in de straat. Zie: Haal meer uit afval

Heeft u gevonden wat u zocht?