Om Maassluis bereikbaar en veilig te houden vinden er regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Deze kunnen leiden tot afsluitingen. Soms heeft u hier last van. De gemeente en de bedrijven die de werkzaamheden uitvoeren proberen de overlast altijd zoveel mogelijk te beperken. Hieronder leest u waar op dit moment in de buurt aan de weg wordt gewerkt.

Werk in uitvoering binnen de gemeente ter verbetering van de infrastructuur vindt u hier.

Voor informatie over wegwerkzaamheden aan rijkswegen, verwachte verkeershinder en reisalternatieven kijkt u op www.vananaarbeter.nl(externe link). Door slimme planningen en goede voorlichting probeert Rijkswaterstaat hiermee de overlast tot een minimum te beperken.

Voor informatie over de veerpont tussen Maassluis en Rozenburg kunt u de website van de exploitant raadplegen: https://www.blueamigo.com/veerdienstrozenburgmaassluis(externe link).

Naast de gemeente werken ook bijvoorbeeld de provincie, Rijkswaterstaat, energiebedrijven en aannemers in de openbare ruimte. Deze werkzaamheden en evenementen vindt u in Melvin(externe link): het meldsysteem voor wegbeheerders voor het aanmelden van wegwerkzaamheden en evenementen.

Heeft u gevonden wat u zocht?