Sociale Klusdienst Maassluis per november van start

Sinds deze maand is de Sociale Klusdienst Maassluis actief met een enthousiaste groep vrijwilligers. De Sociale Klusdienst ondersteunt Maassluizers met een krappe beurs bij kleine klussen in en rondom het huis door de inzet van vrijwilligershulp.

Hulp nodig?

Wilt u gebruik maken van de Sociale Klusdienst? De vrijwilligers werken voorlopig alleen op maandagen ondanks dat zij veel waardering terugkrijgen en veel plezier hebben in wat ze doen. Bij de praktische ondersteuning wordt gewerkt in teams van 2 personen, want samen een klus uitvoeren is natuurlijk veel leuker

De aanvraag voor hulp

Een aanvraag voor een klus kan gedaan worden bij de coördinator van de Sociale Klusdienst Maassluis via Stroomopwaarts, Voedselbank Maassluis, Stichting Present, Vluchtelingenwerk, Welzijn E25, Wijkteam VraagRaak, Stichting Onder Een Dak, Stichting Samen Randstad, Samen Sterk Maassluis, Klik Vrijwilligers en de Energiecoaches.

Werving van vrijwilligers

Vrijwilligers voor de Sociale Klusdienst zijn van harte welkom. Kijk eens in de vacaturebank van www.klikvrijwilligers.nl.