""

Inzamelen oud papier

Oud papier en karton kunt u wegbrengen naar het inzamelpunt bij de milieustraat of bij verschillende milieuparken en verenigingen.

In samenwerking met verenigingen wordt oud papier en karton ook eenmaal per maand per wijk ingezameld. Dit wordt door vrijwilligers van deze verenigingen gedaan. Daarom gebeurt dit in de avonduren.

Waar en wanneer wordt oud papier opgehaald

Ophaalschema oud papier en karton per wijk

  • Vogelbuurt, Burgemeesterswijk, Weverskade, Elysium, Kapelpolder, Balkon, ’t Hoofd en in het buitengebied (Vlaardingsedijk en Zuidbuurt), op de laatste dinsdag van de maand door Gereformeerde Kerk 'Het Kompas'.
  • Dalenbuurt (Weverskade - bloemenstraten), Wilgenrijk, Sluispolder West en de binnenstad, elke 2e dinsdag van de maand door korfbalvereniging CKC Maassluis.
  • Steendijkpolder Noord en Zuid, op de 2e woensdag van de maand door 'De Schans'/Groote Kerk.
  • Sluispolder Oost, op de 2e vrijdag van de maand door OPA de Ark/Iona.
  • Vertowijk, Componistenbuurt en flats Merellaan, op laatste dinsdag van de maand door Klein Recycling/gemeente Maassluis.

Klaarzetten vanaf 17.30 uur

U kunt het oud papier en karton gebundeld of in dozen op de gebruikelijke aanbiedplaatsen voor afval aanbieden. Dit kan vanaf 17.30 uur op uw ophaaldag. Het oud papier wordt tussen 18.00 en 20.30 uur opgehaald.

Zwaluwstraat

Bewoners van het appartementengebouw Zwaluwstraat kunnen met een afvalpas gebruikmaken van het milieu-eiland in de straat. Zie: Haal meer uit afval

Heeft u gevonden wat u zocht?