De gemeente organiseerde twee leuke acties om het nieuwe jaar schoon te beginnen. Om zwerfvuil te voorkomen werden na de jaarwisseling afgedankte kerstbomen ingezameld en werd vuurwerkafval opgeruimd.

Kerstbomen inleveren

De Maassluise jeugd heeft op 4 januari 1542 kerstbomen ingeleverd bij de traditionele inleveractie van Stadsbedrijf. Voor iedere ingeleverde boom kregen zij 50 eurocent en een lot. Inmiddels is bekend wat de winnende lotnummers zijn. De afgedankte kerstbomen konden 4 januari op zeven plaatsen in Maassluis worden ingeleverd. Deze leuke activiteit in de kerstvakantie heeft als bijkomend voordeel dat de kerstbomen na oud en nieuw niet als zwerfafval op straat achterblijven.

Winnende lotnummers
De winnende lotnummers in de Kerstboomloterij zijn Roze 88, Groen 229, Oranje 7, Blauw 391, Geel  446, Geel 151 en Wit 24. Elk winnend lotnummer is goed voor een waardebon ter waarde van 50 euro.

Let op! De winnende lotnummers zijn gekoppeld aan de kleur van het lot. Elke inleverlocatie in Maassluis gaf op 4 januari lotnummers uit met een eigen kleur, zodat op elke inleverlocatie een waardebon is gewonnen.

Nieuwjaarsvegen

Inwoners van Maassluis die vóór 8 januari een volle zak met vuurwerkafval inleverden bij de milieustraat konden een cadeaukaart (ter waarde van 50 euro) winnen.

Winnende lotnummers
De winnende lotnummers van het Nieuwjaarsvegen zijn de door de milieustraat gestempelde groene loten met de nummers 5 en 17.

Let op! Alleen gestempelde groene loten dingen mee naar de prijzen voor het Nieuwjaarsvegen, dus niet de geelgekleurde loten uit de Kerstboomloterij.

Prijsuitreiking

Heeft u een winnend lot? Meld u dan via representatie@maassluis.nl. De prijzen worden uitgereikt op woensdag 25 januari om 14.00 uur in het stadhuis. Alle winnaars, van harte gefeliciteerd!

Afbeelding homepagina: FreePic