Samenvatting

Met de Rotterdampas kunt korting krijgen bij allerlei (culturele) instellingen en bedrijven in Rotterdam en omgeving. Op de website van de Rotterdampas kunt u de deelnemende bedrijven/instellingen vinden. Daarnaast krijgt u vier keer per jaar het Rotterdampas Magazine thuisgestuurd. Dit tijdschrift houdt u op de hoogte van de extra aanbiedingen en activiteiten.

De Rotterdampas is ongeacht het tijdstip van aanschaf tegen een vaste prijs te koop. De Rotterdampas is geldig van 1 maart tot 1 maart.

Iedereen kan de Rotterdampas kopen. Waar u ook woont, hoe jong of oud u ook bent.

U kunt bij het Publiekscentrum van de gemeente Maassluis de Rotterdampas kopen. Het Publiekscentrum werkt op afspraak.

Kosten

De Rotterdampas kost 60,00 euro, bij gelijktijdige aanschaf betalen uw inwonende kinderen (3 t/m 17 jaar) 12,50 euro.
Komt u in aanmerking voor het gereduceerde tarief dan betaalt u 5,00 euro en krijgen uw inwonende kinderen (3 t/m 17 jaar) bij gelijktijdige aanschaf de Rotterdampas gratis.

Zie ook www.rotterdampas.nl/informatie/tarieven-en-voorwaarden.

Gang van zaken

U kunt bij het Publiekscentrum van de gemeente Maassluis de Rotterdampas kopen. Het Publiekscentrum werkt op afspraak. U kunt digitaal een afspraak maken of bellen met nummer 14 010 voor een afspraak.

Meenemen

Als u de Rotterdampas gaat aanschaffen, moet u een legitimatiebewijs meenemen. Koopt u de Rotterdampas ook voor uw inwonende kinderen en/of partner dan moet u ook zijn/haar (pas)foto meenemen. 
Komt uw partner of uw kind persoonlijk mee naar de balie in het stadhuis, dan is géén pasfoto nodig. Er wordt dan digitaal een foto gemaakt.

Komt u in aanmerking voor een Rotterdampas tegen gereduceerd tarief, neem dan ook uw inkomensgegevens mee. Gereduceerd tarief is niet van toepassing bij de Rotterdampaswinkel.

Heeft u gevonden wat u zocht?