Eenmalige energietoeslag

De energiekosten zijn de laatste tijd erg gestegen. U kunt een eenmalige energietoeslag aanvragen als u aan bepaalde inkomenseisen voldoet. U vraagt de energietoeslag aan bij Stroomopwaarts.

Energietoeslag aanvragen

U kunt ook gratis advies en hulp krijgen bij energiebesparende maatregelen. Lees meer over de mogelijkheden op duurzaamheid voor inwoners.

Energiecoaches

De energiecoaches geven u gratis advies over hoe u energie kunt besparen in huis. Hiermee bespaart u op energiekosten. U kunt contact opnemen met de energiecoaches door een mail te sturen naar: energiecoachesmaassluis@gmail.com of maassluis@megreen.nl.

Regionaal energieloket

De WoonWijzerWinkel is het regionaal energieloket. De dienstverlening van de WoonWijzerWinkel is onafhankelijk. De WoonWijzerWinkel garandeert keuzevrijheid, biedt deskundig maatwerkadvies en zoekt altijd naar de beste oplossing voor u. Dit doet het loket digitaal op de website, maar u kunt ook langskomen in de 2500 m² grote showroom in Rotterdam waar alle duurzame oplossingen te zien zijn! Wilt u nog meer weten over energie en milieu in het dagelijkse leven? Neem dan eens een kijkje op de website van Milieu Centraal.

Heeft u gevonden wat u zocht?