Aangepast sporten / beweegcoach

In Maassluis is een beweegcoach aangepast sporten actief. Deze beweegcoach is er voor mensen in Maassluis met een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, autisme of een chronische ziekte.

Heeft u een beperking en bent u op zoek naar een passende sport of beweegactiviteit? De beweegcoach aangepast sporten is er om u te ondersteunen. De beweegcoach kijkt samen met u wat er nodig is om lekker sportief aan de slag te kunnen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan vervoer en begeleiding op een vereniging.

Ook organisaties of verenigingen kunnen bij de beweegcoach aangepast sporten terecht. De beweegcoach geeft advies, begeleiding en ondersteuning aan organisaties die actief zijn of willen worden op het gebied van aangepaste sport.

Uniek Sporten Uitleen

Inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met een fysieke beperking kunnen de aangepaste hulpmiddelen van Uniek Sporten uitproberen. Door gebruik te maken van deze uitleenservice voor aangepaste sporthulpmiddelen kunt u ervaren welke sport u uiteindelijk wilt gaan beoefenen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de beweegcoach aangepast sporten van Maassluis, Monica van Houwelingen. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-10744746 of per e-mail: m.vanhouwelingen@vtvzhn.nl. Zij kan u adviseren over geschikte sporten en kan een intakegesprek met Uniek Sporten voor u regelen.

Sportaanbod

Het sportaanbod voor mensen met een beperking, kan bekeken worden op www.unieksporten.nl

Heeft u gevonden wat u zocht?