Vrijwilligerssteunpunt

Het Vrijwilligerssteunpunt Maassluis stimuleert de vrijwillige inzet van inwoners in Maassluis. Haar medewerkers verbinden kennis, activiteiten, mensen en middelen waar mogelijk.

Vraag over vrijwilligerswerk?

Heeft u een vraag over vrijwilligerswerk of wilt u vrijwilligerswerk gaan doen? Bel, mail of kom naar het Vrijwilligerssteunpunt. Of kijk op www.prikbordmaassluis.nl.

Ondersteuning

Bent u een vrijwilliger of werkt uw organisatie met vrijwilligers, dan biedt het Vrijwilligerssteunpunt ondersteuning in de vorm van onder meer:

Handboek vrijwillige inzet

Veel organisaties hebben te maken met een tekort aan vrijwilligers en willen meer weten over hoe zij mensen kunnen koesteren of bewegen om vrijwilligerswerk bij hen te doen. Het Vrijwilligerssteunpunt heeft hiervoor het Handboek Vrijwillige inzet vernieuwd met handige tips en inzichten. Het handboek is een praktisch boek van oprichting tot uitvoering en alles wat daarbij komt kijken.

Handboek bestellen? Neem contact met ons op via vrijwilligerssteunpunt@maassluis.nl of telefoonnummer 14010

Een idee of een vraag?

Het Vrijwilligerssteunpunt blijft graag in contact met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en werkt vraaggericht. Heeft u een idee of een vraag? Laat het weten. De medewerkers komen graag langs om kennis te maken, te adviseren of uitleg te geven wat het Vrijwilligerssteunpunt voor u kan betekenen.

Twitter en Facebook

U kunt het Vrijwilligerssteunpunt ook volgen op Twitter en Facebook.