Regionaal energieloket

De WoonWijzerWinkel is het regionaal energieloket voor particuliere woningeigenaren. De dienstverlening van de WoonWijzerWinkel is onafhankelijk. De WoonWijzerWinkel garandeert keuzevrijheid, biedt deskundig maatwerkadvies en zoekt altijd naar de beste oplossing voor u. Dit doen zij digitaal op de website, maar u kunt ook langs komen in de 2500m² grote showroom in Rotterdam waar alle duurzame oplossingen te zien zijn!

Wilt u nog meer weten over energie en milieu in het dagelijkse leven, neem dan ook eens een kijkje op de website van Milieu Centraal.

Webinar woningisolatie

Isoleren is de basis van verduurzaming. Ongeacht de vervolgstappen, loont isolatie altijd. U verbruikt minder energie, uw kosten gaan omlaag en uw woning wordt comfortabeler.

Uw huis isoleren is ook goed voor het milieu. In het klimaatakkoord is aangegeven dat alle woningen voor 2050 aardgasvrij moeten zijn. De eerste stap naar aardgasvrij is isoleren. Isoleren van uw vloer, dak, spouwmuren en gevel zorgt ervoor dat u minder gas verbruikt om uw woning te verwarmen. Ook het vervangen van niet-geïsoleerde ramen door triple glas of HR++ glas verlaagt uw energieverbruik.

Een expert van de WoonWijzerWinkel gaf 21 september 2020 uitleg over de verschillende vormen van isolatie en de mogelijkheden om dit te financieren. U kunt dit webinar nog terugkijken: