Sportzaal Sportlaan

De gemeente Maassluis gaat een nieuwe sportzaal bouwen aan de Sportlaan. Met de bouw komt de gemeente tegemoet aan de toenemende vraag naar ruimte voor binnensportactiviteiten. Daarnaast biedt de zaal straks onderdak aan de leerlingen van het Revius Lyceum voor hun gymlessen. Een andere vaste gebruiker wordt basketbalvereniging Green Eagles die de zaal aan de Haydnlaan verruilt voor deze nieuwe accommodatie.

Inloopbijeenkomst

Tijdens een inloopavond op 20 januari 2020 heeft de gemeente de bouwplannen uitgelegd aan ruim 80 belangstellenden. De stedenbouwkundige van de gemeente gaf een toelichting op twee mogelijke locatie varianten. Bij één variant is de sportzaal opgenomen in het groen tussen de parkeerplaats en het Evides pompstation en is zoveel mogelijk ruimte voor het herinrichten van het plantsoen. Bij de tweede variant ligt de sportzaal zichtbaar vooraan aan de Sportlaan en is de zaal ook zichtbaar vanaf de Vermeerlaan.

In gesprek

Belangstellenden gingen ook in gesprek met andere vertegenwoordigers van de gemeente, bijvoorbeeld over verkeer en parkeren, groen en het toekomstige gebruik van de sportzaal. Ook konden belangstellenden via een reactieformulier opmerkingen doorgeven aan de gemeente en zich opgeven voor een meedenkgroep.

Uw opmerkingen

U kunt tot 14 februari 2020 aangeven wat u van locatie varianten vindt via dit reactieformulier. Wilt u meedenken bij het uitwerken van een aantal planonderdelen of op de hoogte gehouden worden? Dan kunt u dat ook op dit formulier aangeven.

Reactieformulier