Spechtstraat, herontwikkeling

Aan de Spechtstraat/IJsvogelstraat/Merellaan, op de plek van het voormalige schoolgebouw, komen nieuwe woningen. Samen met omwonenden en andere belangstellenden wil de gemeente een plan maken voor het gebied, waarbij vooral gedacht wordt aan kwalitatief hoogwaardige woningbouw. De gemeente wil graag dat zoveel mogelijk inwoners actief meedenken (participeren) bij het plannenmaken, zodat zoveel mogelijk Maassluizers na afloop tevreden zijn met het resultaat.

 • U vindt hier de bewonersbrieven, nieuwsbrieven die verstuurd zijn aan omwonenden en ge├»nteresseerden, verslagen van informatiebijeenkomsten en bijeenkomsten van de Meedenkgroep en Procesgroep.
  Lees meer

 • Bekijk hoe de plannen voor de Spechtstraat vorm krijgen, welke kaders er zijn en hoe het er uiteindelijk gaat uitzien.
  Lees meer

 • U vindt hier een overzicht van de veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden over de herontwikkeling van de Spechtstraat. Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld.
  Lees meer

 • Onze nieuwsberichten over de herontwikkeling van de Spechtstraat.
  Lees meer

 • De besluiten die het college van B en W en/of de gemeenteraad hebben genomen die van toepassing zijn op de herontwikkeling van de Spechtstraat.
  Lees meer