De Dijk - bedrijventerrein

Foto van rietpluim aan Nieuwe Waterweg

Bedrijvenlocatie De Dijk, gelegen tussen de Vlaardingsedijk en de Waterweg is getransformeerd in een ruim en parkachtig bedrijventerrein.

In totaal is er 6 hectare bouwgrond beschikbaar. Hier kunnen bedrijven tot en met categorie 3.1 terecht. De eerste bedrijfsgebouwen vinden nu hun plek op de locatie.
Er zijn uitgeefbare kavels beschikbaar vanaf 1.000 m2. Omdat op dit moment nog niet alle kavels vergeven zijn heeft de klant nog een ruime keuze met betrekking tot de invulling van deze kavels.
Om de ondernemers te ontzorgen in het proces van het eerste gesprek tot aan de daadwerkelijk bouw op het kavel is er 'Het Dijkteam'. Een ondernemershouding van de gemeente, ruim uitzicht over de Nieuwe Waterweg en snelle procedures maken deze plek tot een unieke locatie in de randstad!
 

Recente ontwikkelingen

Inmiddels is er een aantal bedrijven en een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd op De Dijk. Onlangs zijn er meerdere koopovereenkomsten afgesloten; momenteel wordt er weer gebouwd!
Het bestemmingsplan is op 16 juli 2019 door de gemeenteraad vastgesteld.
Meer informatie over bovenstaande ontwikkelingen kunt u lezen bij de Nieuwsberichten.

Informatie

Heeft u interesse in een mooie bouwkavel met uitzicht over de Nieuwe Waterweg? Dan kunt u via de website meer informatie krijgen.
De meest actuele informatie kunt u volgen via Twitter @DeDijkMaassluis. Ook heeft bedrijventerrein De Dijk een eigen bedrijfsprofiel op LinkedIn, dat u kunt volgen: http://ow.ly/mO6uA.

Via de link hieronder kunt u de laatste nieuwsberichten lezen.