De komende tijd voert Bouwconsortium BAAK weer verschillende werkzaamheden uit voor de Blankenburgverbinding. De gemeente informeert u over mogelijke hinder.

Drukte

De ervaring leert dat de afsluiting van de A20 voor drukte zorgt op de wegen in Maassluis. Het advies aan reizigers: volg de omleidingsroutes of neem de metro of de fiets. De omleidingsroutes zijn langer dan de binnendoorroutes, maar het verkeer stroomt hier beter door en daardoor zijn ze sneller. Voor meer informatie kijk op www.blankenburgverbinding.nl(externe link).

Nachtafsluitingen richting Rotterdam

Van maandag 17 oktober tot en met donderdag 20 oktober zijn de opritten in Maassluis, de Marathonweg en de Holysingel (Vlaardingen) van 21:00 tot 05:00 uur afgesloten.

Nachtafsluiting richting Hoek van Holland

In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 november is tussen 22:00 en 09:00 uur de A20 afgesloten tussen het Kethelplein en afrit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg).

Weekendafsluitingen richting Rotterdam

Er zijn drie weekendafsluitingen, waarbij de opritten in Maassluis, de Marathonweg en de Holysingel (Vlaardingen) van 21:00 tot 05:00 uur zijn afgesloten:

  • van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober
  • van vrijdag 18 tot en met maandag 21 november
  • van vrijdag 2 tot en met maandag 5 december
*