Werken bij de gemeente Maassluis betekent werken met een ambitieus team van 275 medewerkers aan een duurzame toekomst. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen en onderlinge loyaliteit. Er is volop ruimte om je te ontplooien. Waarden als ondernemen, experimenteren, reflecteren, verbinden, eigenaarschap en samenwerken vinden wij daarbij erg belangrijk. Samen zetten wij ons in om de ambities van de stad en haar inwoners waar te maken. Maassluis wil doorgroeien van 34.000 naar 36.000 inwoners, meegaan in nieuwe ontwikkelingen, haar historie koesteren en een stad blijven waar het gezellig en fijn wonen is.

Ben jij een energiek persoon, een leuke collega en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Lees dan verder!

Voor Stadsbedrijf van de gemeente Maassluis zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider Afval en Reiniging
(36 uur per week)

Algemene informatie

Stadsbedrijf staat voor een nette, veilige en schone leefomgeving voor de inwoners van Maassluis. Stadsbedrijf vertaalt het door de gemeente vastgestelde beleid voor de openbare ruimte en reiniging naar de praktijk en geeft hier uitvoering aan. 

Stadsbedrijf is een uitvoeringsorganisatie die wordt aangestuurd vanuit een bedrijfsbureau. De werkvoorbereider Afval en Reiniging die nodig is, is in staat om samen met de uitvoerende teams en specialisten dagelijks te zorgen voor een schoon Maassluis. En dat op een zo efficiënt mogelijke manier onder andere door adequate planning, goed omgaan met materieel, digitalisering enzovoorts.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider Afval en Reiniging maak je deel uit van het bedrijfsbureau van Stadsbedrijf van de gemeente Maassluis. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle afval- en reinigingswerkzaamheden voor de gemeente Maassluis, vanuit de beheerplannen. Je plant het werk, zorgt dagelijks voor een goede start en ziet toe op de correcte uitvoering van de taken. Met regelmaat ben je dan ook in de wijken van Maassluis om inspecties en schouwingen te doen en eventueel ook om inwoners, verenigingen en bedrijven te woord te staan. Eventuele klachten handel je snel en correct af. En je hebt contact met eventuele aannemers in geval van inhuur en bewaakt het nakomen van de contractafspraken. Je werkt nauw samen met jouw collega werkvoorbereider binnen het bedrijfsbureau en vervangt elkaar bij ziekte of verlof.

Wat vragen wij?

  • een hbo-opleiding;
  • aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring als planner;
  • een hoog veiligheidsbewustzijn;
  • ervaring met automatisering van planning en systemen;
  • ervaring of aantoonbare affiniteit met het werkveld van Stadsbedrijf is een pre;
  • ervaring met de afvalbranche is een eis;
  • oplossend vermogen;
  • communicatief vaardig in woord en schrift;
  • samenwerkingsgericht;
  • woonachtig in regio Rotterdam-Rijnmond.

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie in een dynamische omgeving met ruimte voor een eigen inbreng en ontwikkeling, prima arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van € 4048,- bruto per maand; het maximum van schaal 9 op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Dit is exclusief de maandelijkse opbouw van 17,05% Individueel Keuzebudget.

Sollicitatie

Herken jij je in de persoon die wij zoeken en werk je graag in een organisatie waar je je thuis voelt en helemaal jezelf mag zijn, ongeacht je leeftijd, achtergrond, geslacht, geaardheid of beperking? Solliciteer dan nu en laat ons kennismaken met jouw kwaliteiten.

Verstuur je motivatiebrief en cv onder vermelding van vacaturenummer 392 uiterlijk 20 oktober 2021 naar gemeente@maassluis.nl. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). 

De sollicitatiegesprekken gaan door in aangepaste vorm. Normaal zijn de sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk persoonlijk, in de vorm van een fysieke ontmoeting tussen kandidaten, vacaturehouders en HR adviseurs. Omdat dit door de coronamaatregelen niet altijd mogelijk is, bieden wij digitale alternatieven. Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek nemen wij contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen. 

Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Angela Westerholt-Meeder, clustermanager Stadsbedrijf. Informatie over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure is verkrijgbaar bij Olivia Nelom, senior adviseur P&O. Deze personen zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente Maassluis: 14 010.