Inkoop en aanbesteding

U bent ondernemer en wilt graag bij de gemeente Maassluis in aanmerking komen voor een opdracht. Wat kunt u doen?

  • Stel uzelf op de hoogte van het inkoop- en aanbestedingsbeleid PDF-logo (494,31 KB) en de inkoopvoorwaarden PDF-logo (292,69 KB) van de gemeente Maassluis. U weet dan wat u kunt verwachten.
  • De gemeente Maassluis is door lokaal inkoopbeleid en Europese regelgeving verplicht leveringen, diensten en werken aan te besteden (van kantoorartikelen, de inhuur van adviseurs tot en met de aanleg van wegen). Er is verschil tussen onderhandse aanbestedingen, meervoudige onderhandse aanbestedingen en Nationale of Europese aanbestedingen.
  • Maak uw bedrijf kenbaar bij de gemeentelijke afdeling waar u voor wilt werken, zodat u in beeld bent voor een eventuele volgende offerteronde. U vindt de gemeentelijke afdelingen onder het hoofdstuk Organisatie elders op deze website. U kunt de afdelingen bereiken via het digitale contactformulier of via telefoon 14010.
  • Meld u aan bij de website www.tenderned.nl. Wanneer u daarbij aangeeft in welke opdrachten u ge├»nteresseerd bent, houdt het systeem u op de hoogte van de nationale en Europese aanbestedingen van bijvoorbeeld de gemeente Maassluis.

Vragen?

Kijk hieronder bij de veel gestelde vragen. Wanneer uw vraag daarmee niet is beantwoord, neem dan contact op met de afdeling Economische Zaken 14010 of Bureau Inkoop MVS 010-2484015.