Wij vinden het belangrijk dat studenten/leerlingen praktijkervaring op kunnen doen en zich kunnen ontwikkelen. Wij bieden hier graag mogelijkheden voor. Bij ons kan je dan ook terecht voor een (afstudeer)stage op vmbo-, mbo-, hbo- of wo-niveau. Tijdens jouw stage kan je ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat, uitdagingen aangaan en je kennis en vaardigheden vergroten. Als organisatie zijn wij juist benieuwd naar jouw frisse blik en ideeën.

Tijdens je stage word je begeleid door een persoonlijke stagebegeleider. Deze maakt je wegwijs in gemeenteland en zorgt dat je, aan de hand van je persoonlijke leerdoelen, werkzaamheden kunt doen die aansluiten bij je opleiding.

Beschikbare stageplaatsen

Indien de gemeente Maassluis openstaande stageplaatsen heeft, worden deze hieronder vermeld. 
Ben jij geïnteresseerd in één van de openstaande stageplaatsen? Kijk dan in de tekst van de betreffende stageplaats hoe je kan reageren.

Wil jij bij ons stagelopen, maar staat er geen stageplaats tussen die past bij jouw opleiding? Stuur dan een mail naar gemeente@maassluis.nl.
Voeg aan deze mail een CV en motivatiebrief toe. Geef in jouw motivatiebrief duidelijk aan welke opleiding je volgt, in welk opleidingsjaar je zit, wat het doel is van de stage en om welke periode het gaat. Aan de hand van het stageverzoek kijken wij of we jou een passende stage kunnen aanbieden. Hiervan word je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Heeft u gevonden wat u zocht?