Zonnepark Maassluis op bedrijventerrein De Dijk opent 21 maart

Dit item is verlopen op 05-03-2019.
Logo Vrijopnaam, je eigen stukje zon

Energieleverancier Vrijopnaam ontwikkelt en exploiteert kleinschalige zonneparken in Nederland. Momenteel wordt Zonnepark Maassluis gerealiseerd. Op 21 maart 2019 is de opening. Wethouder Gerard van der Wees plaatst dan het laatste zonnepaneel.

In het kleinschalige zonnepark van Vrijopnaam in Maassluis is het voor iedereen bereikbaar, betaalbaar en financieel aantrekkelijk om deel te nemen met een eigen zonnepaneel. Onder andere via een Paneelopnaam kunnen Maassluizers eenvoudig en duurzaam hun eigen stroom opwekken.

Gratis

Tot 1 mei 2019 krijgen inwoners van Maassluizers de eerste twee zonnepanelen zelfs gratis. Wilt u meedoen? Kijk dan op www.vrijopnaam.nl/maassluis.

Opening

Donderdag 21 maart 2019 is de opening van Zonnepark Maassluis aan de Hooge Zeedijk 100 op bedrijventerrein De Dijk in Maassluis. Om 16.00 uur is de ontvangst met koffie, thee en, voor de liefhebber, soep uit een foodtruck. Na een woord van welkom door energieleverancier Vrijopnaam plaatst wethouder Van der Wees om 16.15 uur het laatste zonnepaneel. Wie de opening wil bijwonen, kan zich per e-mail aanmelden via info@vrijopnaam.nl.