Wijkteam VraagRaak blijft bereikbaar in de zomerperiode

De medewerkers van VraagRaak blijven ook in de zomerperiode (tot en met vrijdag 28 augustus 2020) bereikbaar voor de inwoners van Maassluis.

De dienstverlening van VraagRaak gaat gewoon door maar wel op een aangepaste manier. Door de coronamaatregelen is er nog geen open inloopspreekuur in het kantoor van het wijkteam aan de Haydnlaan. Een bezoek aan de Haydnlaan is wel mogelijk, maar alleen op afspraak.

Vragen?

De medewerkers van VraagRaak blijven wel gewoon bereikbaar via het e-mailadres vraagraak@maassluis.nl en het algemene telefoonnummer 010-5931500. Bellen kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. E-mailen kan ook op woensdag.
Bent u nog geen cliƫnt van VraagRaak maar heeft u wel advies of ondersteuning nodig? Bel dan op de genoemde tijden of stuur een e-mail naar vraagraak@maassluis.nl. Als het mogelijk is, wordt uw vraag meteen beantwoord anders wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Waarvoor naar VraagRaak?

Heeft u een probleem en u komt er zelf niet uit? Bij VraagRaak kunt u terecht voor advies, informatie en concrete hulp op het gebied van onder meer persoonlijke problemen, problemen in het gezin, zorg, werk, inkomen, geldzorgen en schulden. Kijk voor meer informatie op www.vraagraakmaassluis.nl.