Wijkdeal met De Tweemaster krijgt zegen van weergoden

Dit item is verlopen op 30-05-2019.

Wethouder Fred Voskamp en facilitair manager van De Tweemaster, Nico Oosters plaatsten 25 april 2019 een wijkdealtegel bij de Maassluise zorginstelling aan het Vondelpark.

Met de tegel werd de deal tussen de gemeente Maassluis en de Argos Zorggroep bekrachtigd om een stukje gemeentegrond bij de zorginstelling net zo te onderhouden als het groen in de buitenruimte van De Tweemaster zelf. Hierdoor krijgt de tuin van het verpleeghuis dezelfde uitstraling als het omringende gemeentegroen.

Regen

Na een droge, zonnige week ging het regenen toen de wijkdealtegel werd geplaatst. Dat was natuurlijk vervelend voor de aanwezigen bij het officiƫle moment maar een zegen voor de groene omgeving van het onlangs vernieuwde verpleeghuis.

Tuingereedschap

Wethouder Fred Voskamp bood niet alleen de wijkdealtegel en het bijbehorende certificaat aan. Hij overhandigde namens de gemeente, als dank voor dit mooie initiatief, aan Nico Oosters van De Tweemaster een kruiwagen en allerlei tuingereedschap.

Ook een wijkdeal?

Wilt u met uw buurt ook een wijkdeal sluiten met de gemeente sluiten? Kijk op www.maassluis.nl/wijkdeal. Daar staan alle spelregels.