Week van de Ontmoeting afgesloten, strijd tegen eenzaamheid gaat door

Wethouder Sjoerd Kuiper (sociale cohesie) sloot, na een week vol activiteiten in het teken van ontmoeting, de bijzondere Week van de Ontmoeting af tijdens een bijeenkomst van Seniorenwelzijn in ontmoetingscentrum De Vliet.

Ondanks de coronabeperkingen konden inwoners elkaar ontmoeten bij de vele activiteiten. Hoewel sommige activiteiten vanwege de coronamaatregelen of het weer niet doorgingen, waren activiteiten zoals de high tea, TipTop voor Nop, een stadswandeling en een familieoptreden van Maassluizers hoogtepunten. Daarnaast was er in de Koningshof elke dag het Terras van de Ontmoeting met gastvrouwen voor een gezellig praatje en een kopje koffie.

Sociale cohesie vergroten

De gemeente Maassluis wil de sociale cohesie in de stad vergroten, vindt het erg belangrijk dat mensen elkaar ontmoeten en maakt het voor organisaties mogelijk om activiteiten zoals tijdens de Week van de Ontmoeting te organiseren. Dat helpt ook bij de bestrijding van de eenzaamheid. Want: Samen zijn wij Maassluis!

Binnenkort meer

Aan de Week van de Ontmoeting hebben meerdere organisaties en veel mensen meegewerkt. Maar daarbij blijft het niet. Deze enthousiaste mensen blijven zich inzetten om eenzaamheid tegen te gaan. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

#SamenzijnwijMaassluis