Waar blijven winnaars kerstbomenloterij en opruimactie vuurwerkafval?

Dit item is verlopen op 01-02-2018.

Er ontbreken nog 3 winnaars van de kerstbomenloterij en 2 winnaars van de opruimactie vuurwerkafval. En dat is jammer want er zijn ook dit jaar prachtige prijzen te winnen.

Tot nu toe hebben zich 3 winnaars van de kerstbomenloterij gemeld. De eigenaren van de winnende lotnummers Groen 477, Blauw 39 en Geel 393 hebben zich nog niet gemeld.

Prijzen kerstbomenloterij

In de kerstbomenloterij zijn (in willekeurige volgorde) de volgende prijzen te winnen:

  • Cadeaubon Intertoys (50,00 euro)
  • Monopolyspel
  • Cadeaubon Intertoys (40,00 euro)
  • Disco Party Speaker
  • Cadeaubon Intertoys (40,00 euro)
  • Drone Mission

Opruimactie vuurwerkafval

De ontbrekende winnaars van de opruimactie vuurwerkafval zijn de eigenaren van de lotnummers 20 en 101. Elke winnaar van de opruimactie vuurwerkafval ontvangt een VVV-bon ter waarde van 50,00 euro.

Winnaars kunnen zich melden

De winnaars van de kerstbomenloterij en de opruimactie vuurwerkafval worden verzocht zich zo snel mogelijk per e-mail te melden bij Yvonne van Roon: y.j.van.roon@maassluis.nl. Winnaars kunnen zich melden tot vrijdag 26 januari 2018.  

Prijsuitreiking

De prijzen van de kerstbomenloterij en de opruimactie vuurwerkafval worden woensdag 31 januari 2018 om 13.30 uur door wethouder Kees Pleijsier uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het stadhuis aan de Koningshoek.

1911 kerstbomen ingeleverd

Er zijn dit jaar maar liefst 1911 afgedankte kerstbomen ingeleverd bij de 6 inleverplaatsen in Maassluis. Iedere afgedankte kerstboom leverde 50 eurocent en een lot in de kerstbomenloterij op.