VraagRaak zet inloopspreekuur op dinsdagmiddag voort

Dit item is verlopen op 08-04-2020.

De openingstijden van wijkteam VraagRaak zijn enigszins aangepast. De laatste maanden van 2019 is bij wijze van proef onderzocht of er behoefte is aan een inloopspreekuur op de middag. Dat blijkt inderdaad het geval.

Daarom wordt het inloopspreekuur op dinsdagmiddag voortgezet. Op maandag, donderdag en vrijdag kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur zonder afspraak binnenlopen aan de Haydnlaan 3 in Maassluis en op dinsdag van 13.00 tot 16.00 uur. Het wijkteam is maandag, donderdag en vrijdag ook telefonisch bereikbaar via 010-5931500 (van 9.00 tot 12.00 uur). Op dinsdag kunt u tussen 13.00 en 16.00 uur bellen. Kijk voor meer informatie op www.vraagraakmaassluis.nl.

Waarvoor naar VraagRaak?

Iedereen wil zelfstandig leven, wonen en meedoen aan de samenleving. Maar soms lukt dat (even) niet. Dan staat VraagRaak voor u klaar. Bijvoorbeeld als:

  • U gaat scheiden en problemen heeft met uw ex over de omgangsregeling voor de kinderen.
  • Uw kinderen niet willen luisteren en u zich zorgen om hen maakt.
  • De zorg voor uw zieke partner u teveel wordt.
  • U zich eenzaam voelt en graag weer onder de mensen wilt komen.

Financieel spreekuur

Inwoners van Maassluis die geldzorgen of schulden hebben, kunnen terecht bij het financieel spreekuur van het wijkteam. Elke maandag tussen 9.00 en 12.00 uur is een schuldhulpverlener aanwezig om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Het spreekuur is gratis en u hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Ook als u nog geen schulden heeft, kunt u hier terecht.

Logo wijkteam VraagRaak