Verpakkingspecialist Quality Pack vestigt zich in 2020 op De Dijk

Dit item is verlopen op 20-12-2019.

Quality Pack b.v. uit Barendrecht verhuist in 2020 naar Maassluis en vestigt zich op bedrijventerrein De Dijk. De specialisten in verpakkingsmateriaal voor de AGF sector hebben door sterke groei meer ruimte nodig.

Wethouder Gerard van der Wees ondertekende woensdag 27 november 2019 samen met directeur Sieto de Vreeze een koopovereenkomst voor een kavel op bedrijventerrein De Dijk. De wethouder is blij met de nieuwe koper: "Met de komst van Quality Pack komt er weer een mooi bedrijf bij op De Dijk."

Snelle leveringen

Quality Pack ontwikkelt nieuwe verpakkingsconcepten en verzorgt de logistieke activiteiten van haar klanten. Import en export van materialen nemen fors toe en partners in de AGF sector (kweken en telen aardappelen, groenten en fruit) wensen steeds vaker snelle leveringen binnen 24 uur.

Onder één dak

Quality Pack heeft nu nog meerdere locaties en een hoofdkantoor in Barendrecht. Dit komt in Maassluis allemaal onder één dak; voor nog meer efficiency. De keuze voor De Dijk komt voort uit de strategische ligging vlakbij de tuinbouwdriehoek Westland-Bleiswijk-Barendrecht, op een paar minuten van de A20 en de Blankenburgtunnel die de A20 en A15 gaat verbinden.

Fotobijschrift: Proosten op het getekende koopcontract, met onder directeur Sieto de Vreeze (in het midden) en wethouder Gerard van der Wees (tweede van rechts) (Fotograaf Peter Farla).