Stempassen verkiezing Europees Parlement worden in week 18 bezorgd

Dit item is verlopen op 20-05-2019.

De stempassen voor de verkiezing van het Europees Parlement op donderdag 23 mei 2019 worden in week 18 in Maassluis bezorgd.

U krijgt een stempas als u op 9 april 2019 in Maassluis stond ingeschreven in de Basisregistratie Personen, 18 jaar of ouder bent en de Nederlandse nationaliteit heeft. Ook de inwoners met een andere EU-nationaliteit krijgen een stempas mits zij zich hebben laten registreren bij de gemeente om in Nederland op de Nederlandse kandidaten voor het Europees Parlement te stemmen.

Geen stempas?

Heeft u aan het eind van de week nog geen stempas ontvangen? Vraag dan een nieuwe aan (met DigiD).

Stembureaus

U kunt met uw stempas terecht in alle stembureaus in Maassluis. Welke dat zijn, ziet u elders op deze website en op de achterzijde van de kandidatenlijst die op donderdag 9 mei 2019 huis-aan-huis word bezorgd. Er is één wijziging ten opzichte van de vorige verkiezing: het stembureau in de wijk Sluispolder-West is terug in De Tweemaster.

Meer informatie

Meer informatie over de verkiezingen op 23 mei 2019 vindt u via www.maassluis.nl/verkiezingen. Hier kunt u ook iemand machtigen voor u te stemmen of een kiezerspas aanvragen zodat u kunt stemmen in een andere gemeente?