Stem op de vrijwilligers van DWN

Dit item is verlopen op 15-01-2019.

Stichting Dierennoodhulp West Nederland (DWN) uit Maassluis is een van de kanshebbers bij de uitreiking van de landelijke vrijwilligersprijzen. Vanaf maandag 17 december 2018 kan gestemd worden op de vrijwilligersorganisatie van uw keuze. Helpt u DWN aan deze mooie prijs?

Stemmen voor de publieksprijs van de landelijke vrijwilligersprijzen kan via de website www.vrijwilligersprijzen.nl. De genomineerden worden op 17 januari 2019 bekendgemaakt. De prijsuitreiking is 15 februari 2019.

DWN

Stichting Dierennoodhulp West Nederland startte 20 augustus 2015 in Maassluis. De stichting draait volledig op vrijwilligers en heeft zich de afgelopen jaren op de kaart gezet, door haar werkwijze en betrokkenheid bij het dierenwelzijn. Ze geeft de eerste noodzakelijke zorg aan dieren (zowel huisdieren als in het wild levende dieren) die hulpbehoevend worden aangetroffen.

Olieramp

DWN vertelt dat zij daar zijn waar nodig. "Een goed voorbeeld hiervan is onze hulp tijdens de olieramp in het Botlekgebied. Honderden zwanen zijn door ons geholpen en vervoerd naar het noodhospitaal in Hoek van Holland."

Zo'n fantastische club steunt u toch ook graag!