Sportzaal Sportlaan, heeft u al gereageerd?

Dit item is verlopen op 24-02-2020.

Ruim 80 belangstellenden kwamen 20 januari 2020 naar de inloopavond over de nieuw te bouwen sportzaal aan de Sportlaan. Zij kregen daar een toelichting van de stedenbouwkundige, de verkeerskundigen, de groenadviseur en de sportadviseur van de gemeente.

Belangstellenden konden ter plekke een reactieformulier invullen om aan te geven wat zij vinden van de twee locatievarianten voor de sportzaal.

Twee varianten

Bij variant 1 is de sportzaal opgenomen in het groen tussen de parkeerplaats en het Evides pompstation en is zoveel mogelijk ruimte voor het herinrichten van het plantsoen. Bij variant 2 ligt de sportzaal zichtbaar vooraan aan de Sportlaan en is de zaal ook zichtbaar vanaf de Vermeerlaan.

Reageren kan tot 14 februari

Wilt u ook reageren? Dat kan nog tot 14 februari 2020 via het digitale reactieformulier op de gemeentewebsite: www.maassluis.nl/sportzaal. De opmerkingen worden gebruikt in het advies van het projectteam aan het college van B en W.

Meedenken

Wilt u meedenken bij het uitwerken van een aantal onderdelen van de plannen of op de hoogte blijven van het project dan kunt u dit ook op dit formulier aangeven.

Fotobijschrift boven: Ruim 80 belangstellenden kwamen naar de inloopavond over de sportzaal aan de Sportlaan (Fotograaf Annette Jansen).

Fotobijschrift: Een reactie geven kan nog tot 14 februari 2020 (Fotograaf Annette Jansen).