Rotterdampas maakt 2019 leuk

Dit item is verlopen op 19-03-2019.

2019 wordt leuker dan ooit, want Rotterdampas bestaat 30 jaar. Ontdek met de pas weer superveel leuke dingen - gratis of met korting.

Een greep uit de vele mogelijkheden. Ga lekker eten bij ESTO food & drinks, Maak-Rotterdam en H2OTEL. Of trek erop uit naar Jeugdtheater Hofplein, De Stad Uit of Jurassic Golf. Natuurlijk behoort zwemmen, een museum of de bioscoop bezoeken ook tot de mogelijkheden.

Maassluise acties

In Maassluis geeft Rotterdampas onbeperkt gratis toegang tot Museum Maassluis en het Nationaal Sleepvaart Museum. Bij de Kunst en Cultuur Academie krijgen pashouders eenmaal 25,00 euro korting op een cursus of workshop vanaf 100 euro en de Keramische Aap geeft eenmaal 7,50 korting op de workshop uniek van keramiek.

App

Alle meer dan 750 acties zijn te vinden op www.rotterdampas.nl of download de gratis Rotterdampas app.

Voor wie?

Iedereen kan een Rotterdampas kopen. De pas kost standaard 60,00 euro maar wie een minimuminkomen heeft, kind of student is, kan in aanmerking komen voor een reductietarief. Kijk daarvoor op www.rotterdampas.nl/informatie/tarieven-en-voorwaarden.

Waar te bestellen?

Bestel de pas op het gemeentehuis. Maak daarvoor eerst een afspraak. De pas is ook online (met DigiD) te verlengen tegen het gezinstarief van 60,00 en 12,50 euro. De pas wordt binnen vijf werkdagen thuisgestuurd.

Zie ook: