Opening Maassluis Info

Dit item is verlopen op 22-06-2017.

Burgemeester Edo Haan onthulde afgelopen zaterdag de naam van het nieuwe informatiepunt aan de Nieuwstraat. Hij deed dit samen met Corrie Albers en Joop Vos die de winnende naam hadden bedacht: Maassluis Info.

’s Ochtends gingen om 10.00 uur de deuren open van Maassluis Info en veel Maassluizers namen binnen een kijkje. De eerste vijf bezoekers mochten een uitje uitzoeken voor het Stap uit Je Stad-weekend van 17 en 18 juni: er zijn veertig leuke uitstapjes bedacht door de steden van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag en Maassluis doet daar volop aan mee.

Alle informatie terug te vinden

Wonen, werken/ondernemen en recreëren zijn de 'informatie-domeinen' die in het informatiepunt aanwezig zijn. Uitgangspunt van Maassluis Info is dat alle informatie over de verschillende voorzieningen uit de stad zoals bewonersinformatie, ondernemersinformatie, informatie over recreëren, de Historische Vereniging Maassluis, de bibliotheek, het theater et cetera op deze locatie is terug te vinden.

Openingstijden

Maassluis Info is dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur geopend, met uitzondering van zondag en maandag dan is het informatiepunt geopend vanaf 12.00 uur. In het nieuwe informatiepunt zijn vrijwilligers uit Maassluis als gastvrouwen en gastheren werkzaam. Maassluis Info is bereikbaar onder telefoonnummer 010-311 2275, e-mail info@ervaarmaassluis.nl.

De Historische Vereniging Maassluis (HVM) is partner van het nieuwe informatiepunt. De HVM verzorgt haar stadswandelingen vanuit het nieuwe informatiepunt. Tevens wordt een bioscoop ingericht waar bezoekers films over Maassluis kunnen kijken voordat zij met een stadswandeling beginnen.