Ondernemers kunnen 2 juli deelnemen aan gratis webinar over cybercrime

Dit item is verlopen op 03-07-2020.

Ondernemers in Maassluis kunnen donderdag 2 juli 2020 van 16.00 tot 17.00 uur deelnemen aan een gratis webinar over cybercrime. Leer tijdens deze online informatiebijeenkomst hoe u vandaag uw digitale veiligheid kunt verbeteren voor de wereld van morgen.

In deze crisistijd zien cybercriminelen hun kans schoon om ondernemers op te lichten met nepmails, ransomware (gijzelsoftware) en hacks, waarbij misbruik wordt gemaakt van het coronavirus. Juist nu is het belangrijk om extra alert te zijn zodat u kunt voorkomen dat ook uw onderneming slachtoffer wordt van cybercrime.

Door ethisch hacker

Ondernemers worden tijdens het webinar in 45 minuten online getraind door een ethisch hacker over veilig thuiswerken, de rol van corona en hoe ondernemers de digitale 'basis' op orde kunnen krijgen om veilig te ondernemen. Aansluitend is de ethisch hacker een kwartier beschikbaar om vragen te beantwoorden. Na afloop ontvangen de ondernemers een gratis e-book over cybersecurity. Het webinar wordt ook aangeraden voor medewerkers van de onderneming zodat zij ook op een veilige manier vanuit huis kunnen werken. Door een simpele vergissing of misleiding kan uw onderneming immers onbedoeld slachtoffer worden van cybercrime.

Programma

Het programma van webinar cybercrime:

  • 16.00 uur - Thuiswerken en de risico’s
  • 16.15 uur - Voorbeelden van oplichtingspraktijken in de tijd van COVID-19
  • 16.25 uur - Stappenplan voor digitale hygiëne
  • 16.45 uur - Vragenkwartier

Aanmelden

Ondernemer? Meld u dan aan voor het webinar via de webpagina https://voorkomcybercrime.webinargeek.com/webinar. U ontvangt via het opgegeven e-mailadres een link waarmee u het webinar gratis online kunt volgen. Bent u wel geïnteresseerd, maar komt de dag of het tijdstip u niet uit? Meld u dan toch aan zodat u na afloop de terugkijklink ontvangt.

Het webinar wordt georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), PVO Rotterdam, gemeente Rotterdam en VeiligheidsAlliantie Rotterdam.