Nu energie besparen én voorbereid zijn op gasloos wonen

De WoonWijzerWinkel, het officiële en onafhankelijke energieloket van de gemeente Maassluis, heeft twee kortingsacties om energie te besparen. Door gebruik te maken van deze acties bent u meteen voorbereid op gasloos wonen in de toekomst.

Met een energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem bespaart u op uw energierekening. Daarnaast zorgt mechanisch ventileren voor een gezonde binnenlucht en draagt het bij aan gasloos wonen in de toekomst. Een andere maatregel voor een lagere energierekening is een zonneboiler voor de verwarming van uw tapwater. Met de kortingsacties profiteert u nu van scherpe prijzen voor deze twee systemen.

Ventilatie

Vervang voor maar 395 euro (inclusief reinigen kanalen, nieuwe ventielen, installatie en btw) uw huidige ventilatiebox door een energiezuinige variant. De ventilatiebox is compact, krachtig, energiezuinig en de stilste in haar soort. U kunt ook tegen een gereduceerd tarief een balansventilatietoestel nemen. Dit ventilatiesysteem haalt warmte uit de uitgaande lucht om de binnenkomende lucht te verwarmen. Of schaf voordelig een hybride ventilatiewarmtepomp aan. Dit systeem haalt zowel warmte uit de ventilatielucht als uit de buitenlucht om een ruimte mee te verwarmen.

Zonneboiler

Bespaar op uw energiekosten met een hoogwaardige, in Nederland geproduceerde, zonneboiler. U kunt voordelig een zonneboiler of een combinatiepakket met zonnepanelen aanschaffen. Bij dit pakket hebben de collectoren dezelfde afmeting als de zonnepanelen. Zo combineert u gemakkelijk zonnepanelen met een zonneboiler in binnen één daksysteem.

Interesse?

Voor meer informatie over de kortingsactie kunt u terecht op de website van de WoonWijzerWinkel, het officiële en onafhankelijke energieloket van de gemeente Maassluis: woonwijzerwinkel.nl/acties. Beide inkoopacties lopen tot 31 januari 2021.