Nieuw bedrijfspand Kugeko op De Dijk

Wethouder Sjef Evers (Economie) en ondernemer Mike Warnaar van Kugeko hebben vrijdag 12 juni 2020 hun handtekening gezet onder een verkoopcontract voor een kavel op bedrijventerrein De Dijk aan de Vlaardingsedijk.

Wethouder Evers is blij dat een Maassluis familiebedrijf straks één van de blikvangers is op De Dijk. "Het is fijn dat het zo goed gaat met bedrijven in de stad dat ze in eigen stad zoeken naar ruimte voor vernieuwing. En het is mooi dat wij ze die ruimte als gemeente kunnen bieden", zegt de wethouder.

Gestage groei

Kugeko, bekend van onder meer kozijnen, zonwering en serres, groeit gestaag. Het Maassluise familiebedrijf is straks op De Dijk al toe aan de derde locatie in Maassluis. Van de P.J. Troelstraweg via het Mackayplein naar de Hooge Zeedijk waar straks een schitterend eigen bedrijfspand komt.

Mogelijkheden en ruimte

Directeur Mike Warnaar is verheugd over de nieuwe ontwikkelingen. "Bedrijven zoals dat van ons, die ook opslagruimte nodig hebben, horen aan de buitenkant van de stad te zitten", zegt Warnaar. Hij kijkt uit naar de mogelijkheden en de ruimte op het nieuwe bedrijventerrein.

(Fotograaf Annette Jansen)