Melding over openbare ruimte doorgeven

Dit item is verlopen op 27-09-2019.

Een losse stoeptegel of zwerfvuil? Een gevaarlijke tak in een boom of kapotte speeltoestellen? Een verkeerslicht of een lantaarnpaal defect? Het melden van dit soort zaken in de openbare ruimte gaat via  een eenvoudig en overzichtelijk formulier.

Deze meldingen kunt u doorgeven via de pagina www.maassluis.nl/meldingen.

In de Maassluis app vindt u ook een verwijzing naar het formulier. Voor meldingen over de openbare verlichting is op de meldingspagina een apart formulier beschikbaar.

DigiD

U kunt ervoor kiezen om de melding te maken met of zonder gebruik te maken van DigiD. Wie via DigiD een melding maakt, hoeft geen naam en adres in te vullen en kan de afhandeling van de melding volgen via Mijn.Maassluis.nl/pip. Bedrijven kunnen meldingen maken via e-Herkenning. Natuurlijk is het voor iedereen ook mogelijk anoniem te melden. Daarnaast kunt u meldingen blijven doorgeven via telefoonnummer 14 010 en aan de balie van het Publiekscentrum in het stadhuis.

Eenvoudig

Een melding doorgeven over de openbare ruimte in het digitale formulier is eenvoudig. U geeft de locatie, waarover u wilt melden, door via een adres of door een locatie op de kaart aan te klikken. Daarnaast geeft u door in welke categorie uw melding valt en u omschrijft de melding. U kunt ter verduidelijking van de melding een foto of bestand toevoegen. Wij houden u op de hoogte van de afhandeling zodra u uw e-mailadres achterlaat in de melding.