Meld u aan voor de duurzaamheidscommissie

Denkt u graag mee over duurzaamheid in Maassluis? Alleen samen met alle partijen in de stad kunnen we de luchtkwaliteit verbeteren, energie besparen, duurzame energie opwekken, inspelen op klimaatveranderingen (bijvoorbeeld met het opvangen van (regen)water) en leefbare, groene wijken maken.

Hebt u daar idee├źn voor en wilt u die delen met andere Maassluizers die zich inzetten voor de stad, meld u dan aan voor de duurzaamheidscommissie.

Meedenkers

De commissie is een initiatief van bevlogen mensen die duurzaamheid belangrijk vinden. De nog op te richten duurzaamheidscommissie gaat, met ondersteuning van de gemeente, meedenken over hoe Maassluis duurzamer gemaakt kan worden en hoe hiervoor projecten kunnen worden opgezet. De initiatiefnemers zoeken meedenkers om de commissie compleet te maken. Dit kunnen afzonderlijke inwoners zijn maar ook vertegenwoordigers van een bedrijf, club of andere instantie.

Aanmelden

Interesse? Meld u aan via e-mailadres duurzaamheidmaassluis@gmail.com. Hoe de commissie eruit gaat zien, wordt bepaald in overleg met de leden.

Label wat je doet telt