Meer weten over woningisolatie? Meld u aan voor het gratis webinar 

Dit item is verlopen op 22-09-2020.

Het najaar staat voor de deur. Een goed moment om na te denken of uw woning voldoende geïsoleerd is. Wilt u meer weten over de verschillende typen isolatie en welke besparing dit kan opleveren? Of wilt u weten welke maatregelen u zelf kunt treffen? Meld u dan aan voor het gratis webinar over isolatie op 21 september 2020.

Het webinar start vanaf 19.30 uur. Aanmelden voor het webinar kan tot en met 20 september 2020 via www.woonwijzerwinkel.nl/webinarmaassluis.

Besparen op energierekening

Isolatie zorgt ervoor dat uw woning minder warmte verliest. Hierdoor wordt de woning behaaglijker, bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu. Tijdens dit webinar van de gemeente Maassluis en de WoonWijzerWinkel vertelt een onafhankelijk expert over de verschillende isolatiemogelijkheden en financieringsopties. Ook kunt u al uw vragen stellen over energiebesparende maatregelen.

Warmtebeeld

Om erachter te komen welke isolatiemaatregelen voor uw woning interessant zijn, kunt u een warmtebeeld laten maken. Op zo'n foto van de buitenzijde van uw woning ziet u met kleuren weergegeven waar warmte 'weglekt'. Met een warmtebeeld komt u op een snelle manier te weten waar isolatie het meeste effect heeft in uw woning. Voor slechts 15,00 euro kunt u deze foto laten maken.

Collectieve voordeelactie

Tenslotte hoort u alles over de collectieve voordeelactie voor huiseigenaren. Hiermee kunt u flink besparen op uw isolatiekosten. Meer weten? Meld u dan snel aan via www.woonwijzerwinkel.nl/webinarmaassluis

Label Wat je doet telt