Maak kennis met de wijkagenten van Maassluis

Dit item is verlopen op 23-01-2020.

De wijkagent in uw buurt, weet u wie het zijn en wat ze doen? Elke wijk in Maassluis heeft een wijkagent die zoveel mogelijk in zijn eigen werkgebied aanwezig is. De wijkagent is het vaste aanspreekpunt voor vragen of problemen van inwoners van deze buurt.

Samen met het volledige team van politieagenten houden zij zoveel mogelijk uw buurt in de gaten en veilig.

Meer taken

Wijkagenten zijn er voor de taken die elke politieagent doet, zoals de opsporing van strafbare feiten en het onderzoeken van verdachte situaties. Maar ze nemen nog meer taken op zich, denk bijvoorbeeld aan de aanpak van sociale problemen en overlast, ondersteuning bij problemen in relationele sfeer of andere conflicten. Daarnaast werken ze samen met instanties in de zorg, welzijn, woningbouw, et cetera en kunnen ze deze instanties inschakelen als dit nodig is.

Contact

Wilt u weten wie de wijkagent in uw wijk is? Op de website van de politie staat een overzicht. Wilt u in contact komen met uw wijkagent, gebruik dan het formulier op www.politie.nl of bel 0900-8844. De wijkagenten hebben ook een Facebookaccount: Politie Maassluis.

De wijkagenten zijn er voor u. Ze doen hun uiterste best om uw leefomgeving veilig te houden maar zij hebben u daarvoor nodig. Samen staan we sterker!