Leuke dingen doen met de Rotterdampas

Dit item is verlopen op 08-03-2017.
Logo Rotterdampas

De voorverkoop van de Rotterdampas gaat weer van start. Vanaf 1 maart 2017 begint het nieuwe pasjaar.

Met de Rotterdampas doet u meer dan 750 leuke dingen, gratis of met korting. Zoals ontsnappen uit de escape room, meubels leren maken, een rondleiding bij Feyenoord of door de stad of gratis naar het zwembad en leuke musea. Ook vertrouwde toppers als Diergaarde Blijdorp, Duinrell, de Euromast, Spido, Plaswijckpark en de Laurenskerk behoren tot het aanbod.

Leuke acties

Het komende jaar biedt de Rotterdampas 412 jaaracties, 250 seizoensacties én de extra maand- en lastminute acties. Kijk op de website www.rotterdampas.nl waar u veel plezier kunt beleven voor heel weinig geld.

Acties in Maassluis

Rotterdampassers krijgen in Maassluis korting op onder meer:

  • Museum Maassluis: onbeperkt gratis entree
  • Nationaal Sleepvaart Museum: onbeperkt gratis entree
  • Kunst en Cultuur Academie: eenmaal 25 euro korting op een cursus of workshop vanaf 100,00 euro

Voor wie?

Iedereen kan een Rotterdampas kopen en voordelig leuke dingen doen. De pas kost standaard 60,00 euro maar mensen met een minimum inkomen, kinderen of studenten kunnen in aanmerking komen voor een reductietarief. Kijk daarvoor op www.rotterdampas.nl/tarieven.

Waar te bestellen?

De Rotterdampas is te bestellen in het stadhuis aan de Koningshoek. Maak daarvoor eerst een afspraak. De pas is ook voor het gezinstarief (kinderen tot en met 17 jaar 12,50 euro en volwassenen 60,00 euro) online met DigiD te verlengen op www.rotterdampas.nl. De Rotterdampas wordt, samen met de jaargids en het seizoensmagazine, na bestelling binnen vijf werkdagen thuisgestuurd.

Geldigheid

Rotterdampas 2017 is geldig van 1 maart 2017 tot 1 maart 2018.