Komt u ook naar het vrijwilligersfeest?

Dit item is verlopen op 12-11-2018.

Als dank voor hun fantastische inzet in het afgelopen jaar nodigt de gemeente Maassluis vrijwilligers uit voor een verrassende avond. De gastheren van Op Sterk Water heten de Maassluise vrijwilligers op woensdag 28 november 2018 van harte welkom in de lobby van hun hotel.

Wat er dan gebeurt is een grote verrassing want Op Sterk Water speelt niet zomaar voorstellingen maar de meest hilarische, muzikale en slimme improvisatievoorstellingen die er te zien zijn. Dus kom en laat u verrassen. Het vrijwilligersfeest duurt tot ongeveer 22.30 uur. 

Aanmelden

Aanmelden voor het vrijwilligersfeest kan door voor 12 november 2018 een e-mailbericht te sturen naar h.kerssemeijer@maassluis.nl. Vermeld in de e-mail welk en waar u vrijwilligerswerk doet. Reageer snel want vol is vol. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt.

10 vrijwilligers per organisatie    

Per organisatie kunnen zich maximaal 10 vrijwilligers aanmelden voor het vrijwilligersfeest met Op Sterk Water. Een vrijwilliger is pas ingeschreven als de gemeente een naam en e-mailadres van hem of haar heeft ontvangen.

Fotobijschrift: improcomedygroep Op Sterk Water (Fotograaf: Floor van den Broek)