Kom zondag 8 december naar 'Kerstfeest in de stad'

Dit item is verlopen op 09-12-2019.
Logo Kerstfeest in de Stad

Omroep EO neemt zondag 8 december 2019 in Maassluis het televisieprogramma 'Kerstfeest in de stad' op. O'G3NE, Jamai, Samantha Steenwijk en Wolter Kroes zingen welbekende kerstliederen en hartverwarmende popsongs op een podium bij de Groote Kerk.

Het programma 'Kerstfeest in de stad' wordt uitgezonden op woensdag 25 december 2019, eerste kerstdag, via NPO 1 en npostart.nl. Op tweede kerstdag wordt de uitzending herhaald vanaf 13.20 uur.

8 december

Maassluis staat op 8 december geheel in het teken van 'Kerstfeest in de stad'. Meerdere winkels in het Stadshart en de Koningshoek zijn open. Daarnaast zijn de musea, verschillende monumenten en sleepboten te bezoeken. Natuurlijk heeft ook de lokale horeca de deuren geopend.

Gratis liveoptredens

Op 8 december 2019 vinden tussen 20.00 en 22.00 uur de televisieopnamen plaats. Dit gebeurt tegelijkertijd op 2 plekken in de stad. De liveoptredens onder leiding van presentator Bert van Leeuwen vinden plaats op een podium op het Kerkeiland. Dit podiumprogramma is voor iedereen gratis te bezoeken.

Lichtjestocht

Daarnaast wordt vanaf Hotel Maassluis in het kader van 'eenzaamheid' een tocht gelopen naar de Groote Kerk. Presentatrice Anne-Mar Zwart doet verslag van deze lichtjestocht. Burgemeester Edo Haan loopt ook mee. #jebentnietalleen

Alle informatie

Kijk voor meer informatie over 'Kerstfeest in de stad' op ervaarmaassluis.nl/kerstfeestindestad. U kunt zich hier ook nog aanmelden voor de lichtjestocht. Ook is er een speciale vraag- en antwoordpagina met alle wetenswaardigheden.

Kom met OV of fiets

Er worden op 8 december 2019 veel mensen verwacht in het centrum van Maassluis. Kom daarom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of met de fiets.