Kom op 15 juni naar de Dag van de Bouw

Dit item is verlopen op 16-06-2019.

Bedrijven uit de bouw en infra stellen zaterdag 15 juni 2019 in heel Nederland projecten open voor het publiek. In Maassluis houdt Wilgenrijk een open dag. Ook bij de aanleg van de Blankenburgverbinding kan op 15 juni 2019 een kijkje worden genomen.

Tijdens de Dag van de Bouw zijn projecten te bezoeken variƫrend van zorginstellingen tot sluizen en van renovatiewerk tot de aanleg van rivierlandschappen. Meer informatie is te vinden op www.dagvandebouw.nl.

Wilgenrijk

Wilgenrijk opent 15 juni haar deuren om bezoekers kennis te laten maken met het woongebied, het (toekomstige) huizenaanbod en om ontmoetingen mogelijk te maken. Er is van alles te beleven bij de Woonwinkel en in het woongebied zelf. Kijk voor informatie op www.wilgenrijk.nl.

Blankenburgverbinding

Het bouwterrein van de Blankenburgverbinding is aan beide kanten van het Scheur (in Vlaardingen en Rozenburg) op 15 juni 2019 tussen 10.00 en 16.00 uur gratis toegankelijk voor publiek. Bij Rozenburg is de ingang aan de Boulevard, via BAAK-poort 66 en in Vlaardingen is de ingang aan de Maassluissedijk, via BAAK-poort 53. Kom kijken hoever de bouw voor de Maasdeltatunnel is gevorderd of bezoek het nieuwe informatiecentrum. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is het advies om met de fiets te komen. Meer informatie op www.blankenburgverbinding.nl.