Kies voor Sport: wethouder op bezoek bij Fighting4all

Dit item is verlopen op 02-05-2017.

Wethouder Kees Pleijsier heeft donderdagmiddag 6 april 2017 een jeugdtraining bijgewoond van sportvereniging Fighting4all.

Zo'n 20 jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar lieten samen met hun enthousiaste trainers Danny Elbers en Carolien Labee zien wat een leuke en gedisciplineerde sport kickboksen is.

Prima score

Wethouder Pleijsier heeft een groot gedeelte van de training meegedaan en diverse kinderen leerden hem de stoottechnieken. Het lukte de wethouder om in 15 seconden 44 stoten uit te delen. Iedereen was het erover eens dat dit een prima score was.

Professionele thai- en kickboksclub

Mede dankzij deelname aan het gemeentelijk sportkennismakingsproject Kies voor Sport heeft Fighting4all een zeer groot aantal jeugdleden in de leeftijd van 5 tot en met 13 jaar. Deelname aan een MVV traject (Maatschappelijk Verantwoordelijk Verenigen) heeft er voor gezorgd dat Fighting4all is uitgegroeid van een kleine sportvereniging naar een professionele thai-en kickboksclub.

Verbinden en samenwerken

Een MVV traject richt zich op het verbreden van de maatschappelijke rol van vrijwilligersorganisaties. Het is een systeem dat organisaties de kans biedt meer of breder maatschappelijk actief te zijn. Verbinden en samenwerken vormen hierbij de kern.

Meer informatie

Informatie over het gemeentelijk project Kies voor Sport is te vinden via de website www.kiesvoorsportmaassluis.nl. Voor meer informatie over het volgen van een gratis MVV traject kan een e-mailbericht gestuurd worden naar: sportloket@maassluis.nl.