Inschrijven groepsaankoop zonnepanelen tot uiterlijk 22 maart mogelijk

Dit item is verlopen op 23-03-2017.

Er zijn al heel wat inschrijvingen binnen voor de groepsaankoop zonnepanelen die geïnitieerd is door Zuid-Hollandse gemeenten. Op 22 maart 2017 sluit de inschrijving voor deze actie. Als inwoner van Maassluis heeft u dus nog enkele dagen de tijd om u gratis en vrijblijvend te laten informeren over zonnepanelen.

Het aantal inschrijvingen is belangrijk voor de prijs van het zonnepanelensysteem. Hoe hoger het aantal inschrijvingen, hoe scherper de prijs.

Veiling

De prijs van het aanbod wordt op 23 maart 2017 bepaald middels een veiling onder vooraf gekwalificeerde leveranciers. Gemiddeld bespaarden deelnemers van eerdere groepsaankopen van SamenZonneEnergie 1.064,00 euro op de aanschafprijs van hun systeem.

Uitzoekwerk uit handen

Door de grote hoeveelheid aanbieders van zonnepanelen zien huiseigenaren vaak door de bomen het bos niet meer. "Via de groepsaankoop willen we mensen helpen op een makkelijke manier kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen te kopen", laat Paula van Zandbergen, projectmanager van SamenZonneEnergie weten.

Financieel aantrekkelijk

De interesse in het opwekken van eigen duurzame energie is begrijpelijk. Gemiddeld verdienen zonnepanelensystemen zich in 6 tot 10 jaar volledig terug en de systemen gaan minimaal 25 jaar mee. Een investering in zonnepanelen rendeert daarom aanzienlijk beter dan een gemiddelde spaarrekening.

Duurzame keuze

Bovendien wekken zonnepanelen groene stroom op, waardoor een zonnepaneleneigenaar bijdraagt aan een duurzamere omgeving.

Laatste kans

Wie zich nog wil aansluiten bij de groep deelnemers voor deze groepsaankoop kan zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Dit kan tot uiterlijk woensdag 22 maart 2017 via www.SamenZonneEnergie.nl.