Inloopbijeenkomst over sportzaal Sportlaan op 20 januari

Dit item is verlopen op 08-02-2020.

De gemeente Maassluis houdt maandag 20 januari 2020 een inloopavond over de bouwplannen voor de sportzaal aan de Sportlaan. Tussen 17.00 en 20.00 uur zijn belangstellenden welkom in de kantine van voetbalvereniging VDL aan de Sportlaan 1 in Maassluis.

De gemeente Maassluis gaat een nieuwe sportzaal bouwen aan de Sportlaan. Met de bouw van de sportzaal komt de gemeente tegemoet aan de toenemende vraag naar ruimte voor binnensportactiviteiten. Daarnaast biedt de zaal straks onderdak aan de leerlingen van het Revius Lyceum voor hun gymlessen. Een andere vaste gebruiker wordt basketbalvereniging Green Eagles die de zaal aan de Haydnlaan verruilt voor deze nieuwe accommodatie.

Twee varianten

Tijdens de inloopbijeenkomst op 20 januari 2020 is de stedenbouwkundige aanwezig om een toelichting te geven op de twee mogelijke locatie varianten. Bij één variant is de sportzaal opgenomen in het groen tussen de parkeerplaats en het Evides pompstation en is zoveel mogelijk ruimte voor het herinrichten van het plantsoen. Bij de tweede variant ligt de sportzaal zichtbaar vooraan aan de Sportlaan en is de zaal ook zichtbaar vanaf de Vermeerlaan.

Opmerkingen?

Bezoekers kunnen tijdens de inloopbijeenkomst met vertegenwoordigers van de gemeente in gesprek gaan over de vragen en wensen die er leven. De aanwezigen kunnen ook aangeven wat zij van de locatie varianten vinden. Reageren op de locatie varianten kan ook van 21 januari tot en met 7 februari 2020 via een formulier op www.maassluis.nl/sportzaal. De opmerkingen worden gebruikt in het advies van het projectteam aan het college van B en W.