Informatieavond over Windpark Landtong Rozenburg op 15 oktober

Dit item is verlopen op 15-10-2018.

In het stadhuis van Maassluis aan de Koningshoek 93.050 is maandag 15 oktober 2018 van 19.30 tot 21.30 uur een informatieavond over Windpark Landtong Rozenburg. Bewoners en organisaties zijn van harte uitgenodigd om zich te laten informeren over de voortgang van dit project.

De windmolens op de landtong bij Rozenburg worden de komende jaren vernieuwd en uitgebreid. Provincie Zuid-Holland en de gemeente Rotterdam zien de landtong als een kans om modernere en efficiƫntere windmolens te plaatsen.

Presentatie

Tijdens de informatieavond wordt van 19.45 tot 20.00 uur een presentatie gegeven over de stand van zaken van Windpark Landtong Rozenburg.

Informatiemarkt

Aansluitend is er van 20.00 tot 21.30 uur een informatiemarkt waar u kunt rondlopen en vragen kunt stellen aan medewerkers van DCMR, Eneco, Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam. U vindt er informatie over de opstelling van de windmolens (zowel de vervanging als de uitbreiding) en visualisaties van de windmolens, geluidscontouren en slagschaduw.

Aanmelden

Aanmelden voor de informatieavond kan door een e-mailbericht te sturen naar windparkrozenburg@rotterdam.nl. Vermeld daarin uw naam en met hoeveel personen uit komt.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Windpark Landtong Rozenburg? Neem dan een kijkje op de website: www.rotterdam.nl/wonen-leven/windpark-landtong-rozenburg. Heeft u vooraf een vraag? Stel deze via e-mailadres: windparkrozenburg@rotterdam.nl.