Help de gemeente in de strijd tegen zwerfafval

Dit item is verlopen op 18-12-2019.

Heeft u ideeën voor het voorkomen van zwerfafval in Maassluis door de gemeente of verbeteringen voor de manier waarop dat nu wordt gedaan? Kom dinsdag 17 december 2019 naar de zwerfafvalbijeenkomst van de gemeente Maassluis.

Of wilt u graag iets aan het zwerfafval in de openbare ruimte doen, maar weet u niet hoe? Of wilt u simpelweg weten wat de gemeente in Maassluis doet tegen zwerfafval? Ook dan bent u van 14.00 tot 16.00 uur welkom op de zwerfafval-informatiedag bij Stadsbedrijf aan de Heldringstraat 6 in Maassluis.

Aanmelden

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar milieu@maassluis.nl. Vermeld hierbij uw naam en eventueel de organisatie waarbij u bent aangesloten.

Minder zwerfafval

Wethouder Voskamp zal u ontvangen en er worden rondleidingen gegeven waarbij Stadsbedrijf laat zien wat er nu wordt gedaan om zwerfafval in Maassluis tegen te gaan. Ook is het mogelijk met gemeentemedewerkers te spreken over ideeën om samen met Stadsbedrijf te strijden voor minder zwerfafval in de stad. Want samen kunnen we Maassluis schoonhouden.