Heeft u advies, hulp of zorg nodig? Wijkteam VraagRaak is er voor u

Dit item is verlopen op 26-05-2017.

Voelt u zich eenzaam? Heeft u problemen bij het opvoeden van uw kind? Wilt u graag zelfstandig blijven wonen, maar lukt dat niet meer zonder hulp? Inwoners van Maassluis met vragen of problemen kunnen terecht bij één informatiepunt: VraagRaak.

VraagRaak, het wijkteam van Maassluis, is er voor iedereen, jong en oud.

Advies, informatie en hulp 

Heeft u een probleem en u komt er zelf niet uit? Neem dan contact op met VraagRaak. U kunt bij onze professionals terecht voor advies, informatie en concrete hulp op het gebied van onder meer:  zorg en welzijn, werk en inkomen, schulden, wonen, gezinsrelaties en huiselijk geweld, opgroei- en opvoedproblemen, huishoudelijke hulp, mantelzorg en persoonlijke problemen. VraagRaak werkt nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin en met ROGplus.

Gratis

Heeft u een eenvoudige vraag ? Dan wordt u meteen geholpen. Is er sprake van een meer complexe vraag of heeft u zorg nodig? Dan komt één van onze medewerkers bij u thuis voor een gesprek. Advies van VraagRaak is gratis.

Waar en wanneer?

U kunt op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur zonder afspraak binnenlopen in het kantoor aan de Haydlaan 3  in Maassluis. Via www.vraagraakmaassluis.nl kunt u 24 uur per dag een vraag stellen. U krijgt binnen twee werkdagen antwoord. Op deze website vindt u ook informatie over onze spreekuren in de wijken.

Nieuw spreekuur in Burgemeesterswijk

Sinds 4 januari 2017 heeft VraagRaak iedere woensdag spreekuur in de Burgemeesterswijk. Dit wordt gehouden in wijkgebouw De Flat, Dr. Jan Schoutenlaan 187. U kunt hier zonder afspraak terecht tussen 11.00 en 13.00 uur.