Gedeputeerde Anne Koning fietst door Maassluis

Dit item is verlopen op 09-07-2020.

Op uitnodiging van wethouder Sjoerd Kuiper was gedeputeerde Anne Koning vrijdag 12 juni 2020 op bezoek in Maassluis. Op de fiets liet de wethouder Maassluis zien aan zijn provinciale college die over wonen en ruimtelijke ordening gaat.

Wethouder Kuiper was blij met het bezoek van gedeputeerde Koning. "Ik waardeer de belangstelling van gedeputeerde Anne Koning in Maassluis zeer. Het was goed om de provinciale bestuurder te laten zien hoe we in Maassluis aan de weg timmeren en proberen de woningnood te bestrijden. Wij zijn langs een aantal bouwprojecten in Maassluis gefietst om te laten zien hoe Maassluis investeert in gemengde wijken en een duurzame toekomst. We werken nauw samen en dan werkt het goed om af en toe samen op de fiets te stappen en ter plekke te kijken."

Passende en betaalbare woningen

Gedeputeerde Koning zag mooie dingen in Maassluis. "Goed om te zien dat Maassluis door blijft bouwen aan passende en betaalbare woningen. Dat is hard nodig, want de druk op de woningmarkt is hoog in Zuid-Holland. Met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen een betaalbare huur- of koopwoning kan vinden."

(Fotograaf Annette Jansen)