Gastvrouwen en -heren gezocht voor stadhuis

Dit item is verlopen op 14-07-2020.

De gemeente Maassluis zoekt vrijwillige gastvrouwen en -heren voor het stadhuis. Zij worden ingezet om de inwoners en ondernemers die het Publiekscentrum bezoeken, welkom te heten en te woord te staan als zij even moeten wachten.

Op die manier zorgen de gastvrouwen en -heren ervoor dat inwoners en ondernemers zich welkom voelen in 'hun' stadhuis en direct weten waar zij moeten zijn of hoe zij iets kunnen regelen op het stadhuis.

Werkervaring

Deze vrijwilligersfunctie op het stadhuis is een mogelijkheid werkervaring op te doen voor inwoners die re-integreren op de arbeidsmarkt. Ook mensen die op vrijwillige basis een steentje willen bijdragen aan de samenleving zijn welkom.

Klantgerichte instelling

Gezocht worden mensen die het leuk vinden om in een dynamische omgeving bezoekers te ontvangen. Is werken met mensen u op het lijf geschreven, stapt u makkelijk op mensen af, wordt u blij van het helpen van andere mensen, behoudt u overzicht, vindt u het fijn om samen te werken en heeft u een klantgerichte instelling? Dan is deze functie mogelijk iets voor u.

Eén of twee dagdelen

Van de gastvrouw of -heer wordt verwacht dat zij één of twee dagdelen in de week (4 tot 8 uur) beschikbaar zijn, dat zij met een computer overweg kunnen en voldoende beheersing van de Nederlandse taal hebben. De gemeente zorgt voor begeleiding, coaching, gratis trainingen, een kleine onkostenvergoeding en het jaarlijkse vrijwilligersuitje.

Interesse?

Heeft u interesse in deze vrijwilligersfunctie? Stuur uw motivatie en cv naar vrijwilligerssteunpunt@maassluis.nl of bel voor informatie met 06-11038417.