Energie en geld besparen in de herfst

De herfst is nu echt aangebroken. De dagen worden korter, de temperatuur gaat weer naar beneden en het regent en het stormt. In veel huizen staat de kachel alweer aan. Dit is een goed moment om na te denken over de verwarming van uw woning en hoe u energie kunt besparen.

Zeker bij oudere woningen is het aantrekkelijk om isolatie toe te passen. U kunt bijvoorbeeld ramen, vloeren en daken isoleren. Het resultaat is dat uw huis comfortabeler wordt. Daarbij bespaart u geld en het is goed voor het milieu!

Warmtelekken in beeld

Het is vaak lastig te bepalen waar isolatie voor uw huis het meest zinvol is. Een warmtebeeld kan hier uitkomst bieden. Een warmtebeeld laat door middel van kleuren zien waar uw woning de meeste warmte verliest. De warmtelekken zijn de beste plek om te starten met isoleren. De gemeente Maassluis heeft in samenwerking met de WoonWijzerWinkel een actie waarbij u voor slechts 15,00 euro een warmtebeeld kunt laten maken van uw woning. U kunt u meteen inschrijven via www.woonwijzerwinkel.nl/warmtebeeld-maassluis.

Meteen aan de slag?

Wilt u liever meteen aan de slag met het isoleren van uw woning? Dan kunt u gebruik maken van de inkoopactie isolatie. Meer informatie hierover vindt u op www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopisolatie. U kunt ook stap voor stap starten met energie besparen. Bestel dan de WoonWijzerBox voor 10,00 euro (ter waarde van 100,00 euro; u krijgt 90,00 euro korting van de gemeente!). U kunt zelf deze box vullen met producten die passen bij uw woning. Bestel de WoonWijzerBox via www.woonwijzerwinkel.nl/maassluis. Gebruik de kortingscode MAASSLUIS2020.

Meer informatie

Voor meer informatie over isolatie kunt u terecht bij de WoonWijzerWinkel (www.woonwijzerwinkel.nl) en hebt u het webinar isoleren gemist, dan kunt u dit terugzien via www.maassluis.nl/energieloket.

Label Wat je doet telt!