Eerste sleutels aan huurders Valkenier uitgereikt

Dit item is verlopen op 18-03-2014.
Foto van wethouder Keijzer die de sleutels aan de eerste zes huurders van de Valkenier overhandigt

De oplevering van de Valkenier in nieuwe wijk 't Buitenrijk is woensdag 19 februari 2014 gestart. Op het kantoor van Maasdelta overhandigde wethouder Arnold Keijzer de sleutels officieel aan de eerste zes huurders.

De komende weken zijn ook de overige huurders uitgenodigd.

Snel huurders gevonden

In februari 2013 ging de verhuur van de Valkenier van start. Voor alle appartementen was al snel een huurder gevonden. Een jaar later is het zover dat het verhuizen kan beginnen. Met veel enthousiasme namen de eerste huurders hun sleutel in ontvangst.

Opleverpunten

Een aantal van hen vertrok direct daarna met een volgeladen auto naar de nieuwe woning. De opzichter van Maasdelta wachtte hen daar op, om eventuele opleverpunten te inventariseren.

Stoer en karaktervol

De Valkenier bestaat uit 28 sociale en 4 middeldure huurappartementen, verdeeld over vijf woonlagen. Met de terracottarode metselsteen en een dak van leien, heeft de Valkenier een stoer en karaktervol uiterlijk.

Eerste appartementengebouw

De Valkenier is het eerste appartementengebouw dat in 't Buitenrijk opgeleverd wordt. De komende maanden volgen ook de naastgelegen Markies en Keizerin.